Fitparcours aan Kleiput Ramsel & aan looppiste VTC De MiXX - schepen van sport Mark Van den Wouwer

Op 14 februari 2021, over deze onderwerpen: Programma en standpunten, Sport, Sport & vrije tijd, Sport / vrije tijd / jeugd, Sport en Recreatie, Sport en Recreatie:, Sport en verenigingen, Sport en verenigingsleven, Sport en vrije tijd, Sportinfrastructuur
Fitparcours aan kleiput ramsel en aan looppiste VTC de mixx

Jammer genoeg zijn tot op vandaag nog steeds de meeste groepssporten verboden... bij ministrieel besluit. En toch is blijven bewegen het allerbelangrijkste. Om ons zowel fysiek als mentaal fit te houden.
Ook al is het dan misschien wat moeilijker, met de creativiteit van de Herseltse sportdienst is er zeker nog heel wat te beleven op sportief vlak.

Maandelijks worden er in Herselt nieuwe uitdagingen voorzien, daarvoor zijn ze bovendien te rade gegaan bij specialisten ter zake zodat deze oefeningen voor iedereen haalbaar zijn.
Alle oefeningen kunnen op eigen tempo, dit allemaal op jezelf of met je bubbel , dus alles volledig corona-proof!

Elke maand nieuwe trainingsschema's

Schepen van Sport Mark Van den Wouwer : "Elke maand zullen door mensen van de sportdienst nieuwe trainingsschema's worden opgesteld. dit in 4 verschillende sporten. Zo kan iedereen aan zijn algemene conditie werken in verschillende sporten en in verschillende niveaus, meer specifiek voor wandelen, lopen en fietsen.

" Aan de kleiput en aan de looppiste van de mixx is er een fitparcours. Elke 200 m vind je een bord met oefeningen, zo kan je tijdens je loopsessie afwisselend werken aan je core stability"

Beweegbank

Maar uiteraard is er aan kleiput Ramsel nog meer te beleven. hier staat vanaf nu permanent de beweegbank waar je ook volgens de schema's op een makkelijke en laagdrempelige manier oefeningen kan uitvoeren!

Geen excuses meer om niet te sporten!!

 

#blijvenbewegen #sportenisgezond #alshetkriebelt #knaldrang #sportdienstherselt

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is